Marias Rena Städgrupp

Vi ser till att hela tiden förbättra sättet vi utför vårt arbete på och hur vi bemöter dig som kund. En Städfirma i Göteborg som utmärks av trygghet, säkerhet, effektivitet.

Varför välja oss?

Vi är ett seriöst familjeföretag som utmärks av trygghet, säkerhet och effektivitet.

Vi är godkända för F-skatt, registrerade för moms och har godkänt kredithistorik.

Våra kunder ger oss 5 av 5 i betyg när dom skriver omdömen på sajten offerta.se

Städtjänster vi erbjuder

Vad säger våra kunder?

Läs fler omdömen på reco.se

En väletablerad och trygg städfirma i Göteborg

Vi är verksamma inom Västra Götaland såsom Göteborg, Kungälv, Kungsbacka, Mölndal,  Torslanda, Partille och runt om.

Marias Rena Städgrupp är ett familjeföretag som utmärks av trygghet, säkerhet, effektivitet. Vi ser till att alltid vara uppdaterade i hur saker och ting ska göras på bästa sätt. Vi ser till att hela tiden förbättra sättet vi utför vårt arbete på och hur vi bemöter dig som kund. Som kund till oss så ska du vara nöjd och få ett mervärde när du anlitar oss som din städfirma.

Våra priser är konkurrenskraftiga, utan att vi för den delen tummar på kvaliteten. Vi är dessutom lyhörda för dina önskemål. Vi är erfarna inom städ med 20 år i ryggen och klarar av städuppdrag av alla slag. Vare sig det är storstädning, hemstädning, flyttstädning, kontorsstädning, trappstädning, fönsterputsning eller företagsstädning samt sanering m.m. Alla kunder värderas högt av Marias Rena Städgrupp eftersom vår prioritet är nöjda kunder med positiv feedback samt ett leende när ni ser slutresultatet efter utfört arbete.

Vi ser fram emot att höra från dig.

Behöver ni anlita en städfirma i Göteborg för er flyttstädning?